Bestratingen

Wilt u bestrating laten aanleggen door een ervaren stratenmaker? Grondverzet Ten Elsen is gespecialiseerd in het leggen van alle soorten bestrating en sierbestrating. Of het nu vijf of duizenden vierkante meter is, wij draaien onze handen er niet voor om. Het begint altijd met een goede stevige ondergrond en eindigt met het bezemschoon opleveren van uw nieuwe terras of oprit.

Wij graven uw tuin uit en vullen deze weer volledig met zand zodat de stenen of tegels kunnen worden gelegd. De overtollige grond voeren wij verantwoord af.

Zo heeft u er geen omkijken naar!

Onze minigraver en shovel worden veel ingezet bij complete tuinaanleg of renovaties. Het afgraven of aanbrengen van grond en zand of het verwijderen van bijvoorbeeld bestrating is hiermee een stuk eenvoudiger.

Wilt u een minigraver huren, of een shovel huren voor een grondverzetklus op uw locatie? Grondverzet ten Elsen B.V.  kan u hiermee van dienst zijn. Onze minigravers en shovel zijn enkel met machinist in te huren. Zo heeft u altijd de beschikking over een machine die bestuurd wordt door een gediplomeerd en ervaren machinist die weet wat hij doet.

Vrijblijvend meer informatie?

Bel of mail voor meer informatie of het maken van een afspraak.
Wij kijken graag met u samen naar de mogelijkheden.